donderdag 25 augustus 2011

Wie zit er achter Duns Sweden?



Een paar jaar geleden ontdekte ik een rompertje met radijsjes. Op dat moment waren er nog niet veel van dat soort prints dus ik was blij verrast en besloot Duns voor Blomma in te kopen. Een succes, want nu heeft Duns zich als een olievlek over Nederland verspreid en ontdekken steeds meer ouders dit geweldige merk.

De gezichten achter Duns zijn Christin en Andreas. Aan Blomma vertellen zij hoe het allemaal begonnen is.

'De winkel Duns op Prinsgatan 6 in Göteborg openden we in december 2006.
Een klein jaar hierna startten we met ons eigen ekologische merk Duns Sweden. Een ongelooflijk inspirerende belevenis als mensen blij worden van datgene wat je zelf ontwerpt. Duns is heel snel gegroeid, soms een beetje te snel en dan maken we een pas op de plaats en denken na over hoe we verder willen. Stress is helaas iets waar we mee om moeten gaan, want dat lijkt niet te verdwijnen doordat we Duns zelf runnen en nog vele ideeën en doelen hebben. We proberen in ieder geval alleen overdag te werken en hebben 's avonds tijd voor ons gezin.

De stoffen van Duns worden uitsluitend door ons ontworpen, Onze inspiratie komt van alles om ons heen! Christin ontwerpt 98% van de stoffen en Andreas maakt een aantal en komt soms met ideeën of aanvullingen. Maar uiteindelijk heeft Christin het laatste woord!"


2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke blog. Ik kom via een link van Willy van Hej Tjorven op je blog terecht. Zij schreef een stukje over je leuke pipi truien. Kom nog vaker langs. Groeten uit Haarlem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk Wieke, heb 1 goed voornemen; vaker een blog schrijven ;-)

    BeantwoordenVerwijderen